Kjøpsbetingelser

Generelt

Disse betingelser gjelder for alt salg av varer og produkter fra www.bolettes.no  til forbrukere. De utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlag for kjøpet.

For å kunne handle på www.bolettes.no må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år må du få en myndig/foresatt til å foreta handelen for deg.

Vi leverer kun i Norge (untatt Jan Mayen og Svalbard) og du blir belastet når varen sendes fra vårt lager, enten med Visa eller Master Card.

Forbrukerkjøp over internett er hovedsakelig regulert i avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven  og ehandelsloven.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme, noe som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette.

Vi i Bolettes gjør alt vi kan for at du skal få en positiv kjøpsopplevelse, og vi er glade for dine tilbakemeldinger som kan hjelpe oss til å bli bedre. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller kommentarer.

Priser og betaling

Alle priser i nettbutikken er oppgitt i NOK og er inkludert merverdiavgift (mva).

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før man bekrefter bestillingen, og vil inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som avgifter, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

Når du handler hos oss blir betalningen behandlet av vår terminalleverandør Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Master Card. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Kortet blir belastet når forsendelse er foretatt.

Frakt og levering

Bolettes har fast fraktpris på kr 50,-.

Du kan også hente gratis på vårt lager på Tiller (tidspunkt for henting avtales nærmere).

Bolettes sender alle sine pakker med Posten eller Bring.

Vi sender ut pakker alle arbeidsdager (mandag – fredag), slik at du kan motta pakken så snart som mulig, normalt 1 – 4 virkedager (avhengig av avstand). Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder Bolettes eller Posten/Bring har mye trafikk.

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transport, eller om prouktene ellers har feil eller mangler.

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du har mottatt leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

Dersom du ikke har mottatt angrerettsskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand og mengde som du mottok den.

Eventuell returforsendelse må betales av deg.

Produktet sendes tilbake til oss, om mulig i original embalasje, sammen med angrerettsskjema og kvittering. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettsskjemaet.

Tilbakebetaling vil finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Reklamasjon

Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene  kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller å heve kjøpet. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse.

Ved en eventuell reklamasjon, må du sende en e-post til Bolettes for å informere om dette. Du vil få tilsendt ferdig frankert returseddel, og produktet sendes kostnadsfritt tilbake. Når reklamasjonen er godkjent, vil ny vare bli tilsendt så fremt lagerbeholdningen tillater dette, eller vi refunderer kjøpesummen tilbake til din konto.